Skip to content

SZOLGÁLTATÁSAINK

Párkapcsolati hűtlenség leleplezése, magánnyomozás

Valószínűleg mindannyian találkoztunk már ezzel a problémával.  Életkortól, nemtől, nemi identitástól és társadalmi rangtól  függetlenül bárhol és bármikor felütheti a fejét.

Ne érezze magát egyedül ebben a helyzetben!

Irodánk és munkatársaink segítségével megbizonyosodhat arról, hogy félelmei jogosak, vagy éppen megnyugvást találhat arra, hogy ezek alaptalanok.

Mindannyiunk életének szerves részévé vált a digitalizáció.  Az online térben számtalan lehetőség nyílik az ismerkedésre, és a kapcsolattartásra, és az ebből eredő párkapcsolati problémákra ( titkos, és – szexuális tartalmú vások, üzenetváltások, fotók )

A hűtlenség általánosságban elítélt a társadalomban és stigmatizációs hatással is bír – főleg, ha házasságon belül, akár gyermekek mellett történt a megcsalás. Hűtlen félként a rosszindulat, elítélés áldozatává válhatunk a család, és barátok szemében, míg megcsalt félként áldozatok leszünk.

Szomorú tény, hogy a hűtlenség még a boldog párkapcsolatokban is felütheti a fejét.

Megbízásainkat minden esetben Operatív megfigyeléssel ( Célszemély leplezett ellenőrzésével)  kezdjük, az eseményeket dokumentáljuk ( fotókkal, videókkal )  és minden esetben írásos jelentést készítünk megbízóink számára. Csapatban dolgozunk.

Amennyiben az Ön életében is felmerül ez a krízis, forduljon hozzánk bizalommal!

Munkánk végeztével az eredmény garantált!

Szolgáltatásaink  bruttó 95 000 HUF – tól elérhetőek, amivel már eredményt tudunk felmutatni.

Fontos tisztázni, hogy a Magánnyomozók tevékenysége szigorú törvényi szabályozás alatt áll. Ezért nem áll módunkban pl. elektronikai eszközök adataihoz hozzáférni, telefonos lehallgatásokat végezni, különböző profilokat feltörni stb.

Személyre szóló ajánlatért lépjen velünk kapcsolatba!

Gyermekkiséret / Gyermekkontroll

Biztosan kijelenthetjük, hogy gyermekeink már a digitalis korszak generációja, akiknek a vérében van az internet, a közösségi háló és mindenféle mobilrendszer mindennapos használata. Lételemük az információ áramlás és az ingergazdag környezet, nem tesznek értékbeli különbséget az online és offline élmények között. Magyarázni sem kell ennek veszélyeit.

A másik nagy probléma, ha gyermekünk rossz társaságba keveredik és erről nincs tudomásunk.

Erre fejlesztettük ki a speciális gyermek ellenőrzést és megfigyelést. (KIDS Controll) amiről pontos tájékoztatást egy személyes találkozó alkalmával tudunk adni.

Üzleti ügyek

Operatív megfigyelés

Környezettanulmány

Pénzügyi háttér ellenőrzés